10 juni 2017: Ons 1-jarig bestaan gevierd.
Iedereen heel erg bedankt voor de aanwezigheid, de felicitaties en de cadeautjes!!
Sponsoren/donateurs; jullie ook heel erg bedankt voor jullie bijdrage!! (Links)
En natuurlijk grote dank aan al onze vrijwilligers die de hele dag aanwezig waren en iedereen die ons verder geholpen heeft!!

***********************************************

4 juni 2017: Over een paar dagen is het dan zo ver!Flyer 1-jarig bestaan
Op 10 juni vieren wij ons 1-jarig bestaan samen met onze buren; De Huiskamer en Tactory.We zijn lekker druk met de voorbereidingen. Met jullie er bij gaat het zeker een geslaagd feestje worden. Iedereen is welkom en we hopen jullie te zien op de hoek Schubertstraat/Joseph Haydnlaan.

***********************************************

18 april 2017: Heel goed nieuws!!! De donatie van Het Houtmaatfonds is binnen!! Erg blij mee, omdat we nu eindelijk onze koelaanhangwagen aan kunnen gaan schaffen. Op vrij korte termijn kunnen we dan eindelijk voeding bij de supermarkten ophalen.

************************************************

12 februari 2017: Op 16 februari is de try out van ‘Aan Tafel’ Dit is een KOM Drienen-project. Het gaat hier om een buurt-initiatief om zo, door middel van gezamenlijk koken, eten en afwassen, elkaar wat beter te leren kennen. Iedereen uit Klein Driene of de Noork is welkom; rijk, arm, oud, jong, etc. Voor een kleine bijdrage in de kosten (€2,50) kunt u hieraan deelnemen. De bedoeling is om dit in eerste instantie maandelijks te doen en, als er behoefte aan blijkt te zijn, op den duur wekelijks….
KOM Drienen is gebaseerd op een samenwerking tussen verschillende partijen: Vliegende Stoel, Stichting Helpende Handen Twente, Tactory, De Huiskamer, Welbions, BOL en natuurlijk de buurtbewoners uit Klein Driene/De Noork.
Voor aanmeldingen of informatie kunt u bij ons in de Kringloopwinkel terecht.

Bij Radio Hnegelo
Bij Radio Hengelo om te promoten

************************************************

21 december 2016: Afgelopen dinsdag was ons pand het doelwit van het dievengilde, maar het goede nieuws is dat we ontzettend verrast werden door alle gulle gevers. Echt hartverwarmend voor ons dat er zoveel mensen meteen in actie kwamen!! Dankzij alle donaties kunnen we toch gewoon verder en kunnen we zoals gepland zo’n 20 gezinnen blij maken met een kerstpakket.
Wij kunnen dit jaar (het halve jaar dat wij bestaan) dus met een ontzettend dankbaar en goed gevoel afsluiten!!

*************************************************

3 september 2016: T.b.v. toekomstige promotiedoeleinden is er naast de flyers nu ook een spandoek-shhtspandoek gemaakt. De planning is dat we eind september/begin oktober met een stand in Enschede zullen staan.

*************************************************

1 september 2016: De flyers zijn binnen. Mogelijk gemaakt door Leerwerkbedrijf Mediant; wij zijn zeer dankbaar voor hun sponsoring.flyer-shht Dank aan de grafische afdeling Nico en Gerrit; strak gemaakt en een goede service!!

************************************************

Per 14 juli 2016 is onze stichting erkend als leerbedrijf!!
We mogen stagiaires begeleiden op niveau 1 en 2 en studenten van Boris.
Boris is een aanpak die leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs helpt bij het vinden van hun plek op de arbeidsmarkt. De aanpak is gebaseerd op de systematiek van het werkend leren uit het middelbaar beroepsonderwijs, een systeem dat al bijna een eeuw in de onderwijswetgeving is verankerd. Voor 100.000 jongeren per jaar is dit de belangrijkste route naar arbeid en voor het bedrijfsleven is het de belangrijkste manier om nieuw personeel te werven. Belangrijke onderdelen binnen de methodiek zijn oriëntatie op beroep en loopbaan, een opleidingstraject op maat en leren in een bedrijf.

************************************************

Sinds kort (juni 2016) zijn we een samenwerking aangegaan met De Raad voor de Kinderbescherming (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Bij onze stichting kunnen vanaf nu jongeren geplaatst worden die onder onze begeleiding hun taakstraf uit kunnen voeren. De Raad coördineert de uitvoering van de taakstraffer en informeert de officier van justitie over het verloop ervan.
We zijn trots op deze ontwikkeling, op deze erkenning: Weer een stap verder in onze groeiende stichting…

************************************************

5 juni 2016: De openingstijden zijn veranderd: vanaf nu op werkdagen geopend van 8.30 tot 16.00 uur.

************************************************

5 juni 2016: Meerdere malen per week hebben wij als Stichting Helpende Handen Twente BROODPAKKETTEN weg te geven.
Tussen 8.30 en 16.00 uur kan iedereen die het goed kan gebruiken, één of meerdere broden mee krijgen.
Kom naar de kringloopwinkel aan de Schubertstraat 1-3 te Hengelo……op is op!!
Op zaterdag kan het tussen 10.00 en 14.00 uur.
Kijk voor meer informatie op de Facebook groep:
Voedselpakketten SHHT

************************************************

2 juni 2016: De samenwerking met de Stichting Help Anderen is beëindigd.